Sunday, May 25, 2008

Dear Hollywood,

Please stop making sequels.

Sincerely,
Amalie

Ps. Drugs are bad.

6 comments:

 1. Skal det forstås som om, du misbilliger den nye Indy!? For jeg æææælskede den, vil jeg lige pointere. Og jeg synes Shia er fabelagtig som the Marlon Brando-kid (han er med i Transformers, i øvrigt, som du skal se, hvis du ikke har set den!).

  Jeg ved, der er mange, der har brokket sig over den lettere syrede, Roswell-relaterede udvikling i filmen, men jeg har det sådan, at hvis man æder den første om Pagtens Ark, så må man æde alt hvad der hedder guddommelig kraft, overtro og rumrelaterede ting. Det hører sig til i Indy-universet og i myten om krystalkraniet i øvrigt..

  Anywho, så er Toris lyserøde bog klar til udlån, hvis du stadig er interesseret?

  ReplyDelete
 2. Jeg kunne faktisk godt lide Shia, overraskende nok. Især hans Brando-entre var god.
  Og jeg havde egentlig ikke noget problem med rumvæsener, som du selv siger er Pagtens Ark jo heller ikke helt kosher!
  Og actionscenerne var flot koreograferede. Og der var heldigvis mange af dem!

  Men der holder min ros også op.

  Hver gang der var nogen der åbnede munden faldt det hele til jorden.
  Dialogen var så rædselsfuld dårlig og u-snappy, at den ødelagde alt hvad der skulle have været epic moments, såsom Indy møder Marion, finder ud af at Mutt er hans søn osv.
  Og både Harrison og Karen Allen er set bedre... omkring 1000 gange bedre.

  Hvad ellers... nå, ja, den komplette mangel på en overbevisende superskurk! Ja, Cate Blanchett har en ond plan, men på intet tidspunkt følte jeg at hun var rigtig ond. Hun var bare på de andres side. Og ven/dobbeltagent var bare... blah.

  Og begge deres exits var som taget ud af de forrige film. Hun tog "Raiders" turen med lysende stads ud af hovedet, og han tog "Last Crusade" turen med Indy der nobelt prøver at redde ham, men han vælger at gå med skatten, ligesom Elsa.

  Jeg sad tilbage med en fornemmelse af at dette manuskript var blevet haste-skrevet for at nå en deadline.
  Og magien jeg føler hver gang jeg ser en af de andre film, ja, den var der bare ikke.
  Og jeg må indrømme at jeg generelt nok bare er træt af sequels. Hvorfor messe med det perfekte? Tre'eren sluttede med, at de red ud imod solnedgangen! Alle ved, at når man gør det, er det slut-prut!

  Nej, jeg var skuffet. Ikke "Phantom Menace" skuffet, men denne film kommer aldrig til at stå på hylden sammen med den originale trilogi.

  Ps. Jeg kan nok ikke nå at læse Tori inden vi tager til USA (selvom jeg ikke kan forestille mig, at den ville tage forfærdelig lang tid at læse) men når vi kommer hjem vil jeg meget gerne låne den!

  Pps. Hvad med en Flo post om den nye Beverly Hills spinoff?

  ReplyDelete
 3. As much as we might not completely totally agree on this last particular sequel ... I must agree on the general idea that they should really stop this sequel madness !!!!!!! No really !! I had fun last night but it would have been better ( for the greater good ) to just leave it at that !!! Is there really no one able to write anymore in Hollywood !??!

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. There must be plenty of good writers, it's just that the people who are in a postion to hire them aren't willing to take any chances.
  That's my theory anyways.

  ReplyDelete
 6. Når vi nu er der...

  http://www.youtube.com/watch?v=3K04xtcyVNg

  ReplyDelete