Flyttesalg!

Hej kære venner og læsere.
Wow, det føles nok super underligt at skrive på Dansk, men da denne post rimelig meget kun henvender sig til lokale giver det der Engelsk jo ikke så meget mening!

Nå, men til sagen!
Som de fleste af jer nok ved, står jeg og skal flytte til Berlin med mand og hund og butik om meget kort tid.
Sådan, rigtig kort tid!
Og selvom jeg meget gerne vil, er det ikke alt jeg kan tage med mig.

Derfor har jeg besluttet at holde Københavns billigste, og sikkert mindste, loppemarked!
Jeg vil sælge (læs: pænt meget give væk for småmønter) tøj, sko, bøger og sikkert også lidt køkkenting (jeg er ikke gået i gang med at pakke køkkenet endnu, så jeg aner ikke hvor meget der bliver tilovers der).
Jeg har selvfølgelig allerede doneret en helvedes masse tøj til Røde Kors, og de har ikke set mig for sidste gang, men jeg har alligevel også en del ting som næsten er for fine til at give væk til fremmede.
Vintage kjoler, overraskende mange ubrugte sko og bukser, tattoo t-shirts og 1000 andre ting er hvad jeg har stødt på indtil videre, og det er kun toppen af isbjerget!
Og hvem ved, måske har Allan også noget at sælge!?
Vi har trods alt også en hel butik der skal pakkes!

Dette flyttesalg vil finde sted på Søndag den 25. November fra kl. 11 til 15* på Absalonsgade 21B på Vesterbro.
Vi vil bage lidt kage (haha, just kidding, vi køber så afgjort noget færdigbagt!) og brygge noget kaffe eller te til dem der kommer, og hvis nogen skulle have lyst til selv at tage en sæk tøj med og bytte med andre, kunne det da også være sjovt!

Det er nok også en meget god lejlighed for folk der kender os, det er der jo nogle læsere der gør, til at komme og sige farvel, for vi får ikke tid til at holde farvel fest eller det der ligner.

Da jeg overhovedet ikke ved hvem der kunne være interesseret i at komme, om nogen, må du meget gerne smide en kommentar eller tweete mig, eller sende en mail til conspiracyinctattoo@gmail.com hvis du kunne tænke dig at komme. Men du må også gerne bare dukke op!
Kærester og venner og hunde og babyer er selvfølgelig også velkomne, jo flere jo bedre!

Sig det gerne videre, og del gerne dette indlæg på det der facebook jeg har hørt så meget om!


Et udsnit af vores voksende Silvan fort...


Sorry for the post in Danish, non Danish speakers, it probably won't happen again (at least it's not very likely!)
I'll have a totally normal, probably, post for you guys tomorrow!


* Det blev fra kl. 11 fordi det er det tidpunkt jeg forestiller mig, at ikke b-mennesker gør ting på, og til kl. 15 fordi jeg tror min far skal spille der, og det vil jeg prøve at nå!

Labels: , , , ,