Friday, February 27, 2009

No no no no no!

This is just unacceptable!
Seriously, enough with the remakes, i can't take any more.

This comment pretty much sums up how i feel about this project:
"Maybe if I bent my childhood over a chair, Hollywood could shaft it more thoroughly?"

4 comments:

 1. Jeg har det lidt blandet med den her remake. På den ene side elsker jeg virkelig filmen (den første, de to efterfølgere er intet værd - INTET!) og er også træt af remakes og whatever og vil bare gerne beholde atreyu som mit første filmchrush, men på den anden side er den så meget anderledes end bogen, og så vidt jeg ved skulle den nye film fokusere mere på bogen og være mere "true", så det er ikke rigtig en remake af filmen, men en ny fortolkning af bogen. Michael Ende, som har skrevet den, sagsøgte faktisk filmproducenterne back in the day, fordi han var så utilfreds med hvordan de havde lavet filmen (han tabte dog sagen). Så jeg tror egentlig jeg synes det er okay i det her tilfælde.
  Jeg har faktisk haft lyst til at se filmen igen de sidste par uger, men vi har den ikke. Æv.

  ReplyDelete
 2. things like this makes me mad! grr

  buttttttt tim burton's charlie and the chocolate factory was vastly superior to the original! it actually followed the book and i LOVE roald dahl books!

  xxx

  ReplyDelete
 3. Hvorfor kan folk ikke bare lade de ting der er i orden være i fred, og finde på noget nyt selv?! Jeez jeg er træt af at sige den linie!

  ReplyDelete
 4. Jeg har også været splittet, men Nick er kommet på en plan, som jeg er hoppet med på: vi vil under ingen omstændigheder betale for at se remakes mere.
  Hvis der er en film vi absolut skal se (såsom hvad som helst der involverer superhelte) må vi se den ulovligt. Basta.

  Det er nok også mere ideen om en Neverending Story remake der irriterer mig, end den egentlige film.
  Jeg er bare så enormt træt af, at der sidder en bunke mennesker der bliver rige på andre folks hårde arbejde. Det bliver muligvis en helt anden film, som du siger minder filmen ikke meget om bogen (jeg har kun set den ene sequel, og den var en fucking joke), men der er stadig nogle andre der har gjort alt forarbejdet.
  Filmen og titlen er allerede et stærkt brand, som den nye film kommer til at tjene penge på.
  I bund og grund tjener de penge på de følelser folk som os har for den gamle film.
  På genkendelses faktoren.

  Jeg er nok bare træt af plagiering og mangel på originalitet i alle kreative brancher.
  Indenfor tatoverings branchen ser vi alt for tit talentløse nassere, der er gode til at promovere sig selv, få succes på at bite andre folks stil.
  Og hele den der trend med at lave remakes af nye hit sange en uge efter de er blevet udgivet pisser mig også helt vildt af. Folk burde bare generelt prøve at finde på deres eget lort, i stedet for at ride med på andres bølge.

  Jeg har lidt lyst til at læse bogen igen, jeg har ikke læst den siden jeg var barn.
  Og filmen kan jeg altid se.

  Ps.Atreyu var også min første store film-kærlighed. Suk.

  ReplyDelete